Timebestilling

Man-fre: 07.00-17.00. Helg etter avtale.

Kon-tiki Helsepark

Bedre helse, gjennom godt samarbeid.

Fysioterapi

Du kan komme til våre fysioterapeuter direkte, uten henvisning fra lege eller manuellterapeut. En fysioterapeut har offentlig godkjenning som helsearbeider, kan behandle de fleste type smertelidelser, og jobber mye med både behandling, og forebygging av skader og sykdom. Vi gjør en grundig undersøkelse basert på dine symptomer og historikk, og igangsetter passende tiltak i samarbeid med deg. Vi gjør også en fortløpende evaluering av effekten, og endrer eventuelle tiltak etterhvert som behovet melder seg. Ved behov henviser vi deg videre til for eksempel spesialisthelsetjenesten. Våre fysioterapeuter baserer sin praksis på klinisk forskning, så du kan være trygg på at du blir godt ivaretatt som pasient hos oss.

Akupunktur

Akupunktur er en behandlingsmetode innenfor tradisjonell kinesisk medisin (TKM).  Behandlingsmetoden, hvor det stikkes tynne nåler i spesifikke punkter, har eksistert i flere tusen år og har vært kjent i Europa siden 1600-tallet. Behandlingen er skånsom, den skal ikke gjøre vondt, men du kan noen ganger kjenne at nålene jobber. Vår akupunktør har en treårig TKM utdannelse fra Vestfold Akupunktur skole. Ellen er opptatt av å bruke nålene til å hjelpe kroppen og hjelpe seg selv. Hun bruker akupunkturen enten for seg selv, eller i kombinasjon med fysioterapi og øvelser. Modnigssakupunktur fra uke 36 under graviditet har vist kortere fødselsforløp og færre komplikasjoner under fødsel enn kontrollgruppen som ikke fikk akupunktur. 

Psykolog

En psykolog kan hjelpe deg med alle slags psykologiske problemer, fra lettere og avgrensede livsproblemer, til alvorlige psykiske lidelser. Psykologer undersøker, behandler og forsker på menneskers atferd og mentale prosesser. Psykologers arbeid består grunnleggende i å fremme menneskers helse- og livskvalitet. Vår psykolog lang erfaring innen ulike psykiske problemer.

Det behøves ingen henvisning for å booke time hos vår psykolog.

Psykologisk rådgivning

Psykologiske rådgivere arbeider slik en psykolog gjør, men uten autorisasjon som psykolog. Våres psykologiske rådgivere hjelper deg med psykologiske utfordringer av ulik grad. De behandler og veileder mennesker i alle aldre. På lik linje som en psykolog består arbeidet av å fremme menneskers helse- og livskvalitet. Våre psykologiske rådgivere har bred erfaring med psykiske lidelser og generelle hverdagsutfordringer.

Det behøves ingen henvisning for å booke time hos våre psykologiske rådgivere.

Ultralydundersøkelse

Ultralyd benyttes hovedsakelig for å undersøke muskulatur, sener, leddbånd, bindevev og slimposer. Riktig diagnose gir rask og riktigere behandling.  

Ved å benytte ultralyd som et supplement til klinisk undersøkelse, kan terapeuten få et bedre bilde på skader i muskler, sener og ledd. Basert på evnt funn kan behandleren bekrefte eller avkrefte mistanke til diagnose, og på denne måten igangsette riktig behandling raskere. 

Ultralyd benyttes hovedsakelig for å undersøke muskulatur, sener, leddbånd, bindevev og slimposer, men man kan også få et visst inntrykk av enkelte skader i ulike ledd.