Fysioterapi fysio skade idrett vondt skulder rygg kne nakke larvik vestfold fram fotball håndball osteopati akupunktur ultralyd trykkbølge kortison

Timebestilling
Tekst

Fysioterapi i Larvik

Fysioterapi
Samtaleterapi
Ultralydundersøkelse
Forsikring
Akupunktur
Kvinnehelse

Kon-Tiki Helsepark tilbyr bred behandling og veiledning av fysiske og psykiske plager. Med ulike faggrupper og ulike personligheter har vi verktøyene for å hjelpe deg. 


Vi er en tverrfaglig klinikk med spesialkompetanse innen psykologi og fysioterapi. Fysioterapeutene jobber med alt fra idrett, bekkenhelse, svimmelhet, kvinnehelse og mye annet innen muskel- og skjelettfeltet. Våre psykologiske behandlere kan hjelpe deg med alle slags psykologiske problemer, fra lettere og avgrensede livsproblemer, til alvorlige psykiske lidelser. Vi har lang erfaring og jobber med mennesker i alle aldre. 


Ved en konsultasjon på klinikken vil fysioterapeutene begynne med en gjennomgang av sykehistorien din. For å avdekke årsaken til smerten benyttes en rekke kliniske og ortopediske tester. Dette er også for å avgjøre om du skal henvises til annet helsepersonell. Når terapeuten har kartlagt årsaken til smerten, får du tilpasset behandling, oppfølging og rådgivning.


Vi prioriterer et godt tverrfaglig samarbeid i klinikken, og slik sørger vi for at våre pasienter får best mulig oppfølging og behandling.


Hos oss jobber det én psykolog og to psykologiske rådgivere som kan hjelpe deg med alle slags psykologiske problemer, fra lettere og avgrensede livsproblemer, til alvorlige psykiske lidelser. Vi har lang erfaring og jobber med mennesker i alle aldre. 


Kon-Tiki Helsepark holder til i Framparken i 2. etasje i hovedtribunen. Her har vi gratis parkering, nye behandlingsrom og fullt utstyrt treningsareal.


Timebestilling

Ta gjerne kontakt med oss via kontaktskjemaet

Du kan også ringe oss eller bestille direkte via online timebestilling