Våre psykologiske behandlere

Psykolog

Daniel Jonsson er født 1969, bosatt i Stavern og har to barn. Han har jobbet som privatpraktiserende psykolog i mer en 10 år og tilbyr kognitiv terapi for voksne, kombinert med prinsipper for mentaliseringsbasert terapi, MBT. (https://www.kognitiv.no, https://www.mentalisering.no) Daniel holder også foredrag og driver veiledningsprosesser for ledere og personalgrupper.

Han har er utdannet ved Gøteborgs universitet og har sin teoretiske base i psykodynamiske teorier, kombinert med kognitiv metodikk. På senere år har han videreutdannet seg innenfor MBT, mentaliseringsbasert terapi og har gått i veiledning hos psykiaterne/professorene Finn Skårderud og Sigmund Karterud.

Daniel har tidligere jobbet som idrettspsykolog med fokus på mental trening for toppidrettsutøvere, og han har også lang fartstid innenfor barnehage og skole (PPT) der han arbeidet med utredninger, evne- og språktesting samt veiledning til lærere og foreldre. Når han ikke er på jobb er han genuint engasjert som fotballtrener i barnefotballen og han holder seg selv i form med jogging, crossfit og meditasjon.

Daniel

Samtalen varer i 45 minutter og koster 1060 kr. Timen betales med Vipps e-faktura. Avbestilling senere enn 24 timer debiteres. Kontakt Daniel på mail Daniel@horgen-jonsson.no, per telefon 412 28 519, eller via denne linken https://horgen-jonsson.no/om-daniel/.

Psykologisk rådgiver

Maud er i fødselspermisjon f.o.m 26.01.24.
Maud Østby er født i 1987 og er oppvokst i Larvik. I 2006 flyttet hun til New York der hun fullførte en bachelor grad i psykologi, etterfulgt av en master i Klinisk Mental Helse Terapi ved Long Island University Post. løpet av studietiden ble hun blant annet tildelt The Presidents award og Rosemary Ungarelli Memorial Award for fremragende akademiske resultater. I tillegg har hun vært et aktivt medlem av Chi Sigma Iota; et internasjonalt akademisk æresamfunn for psykologiske rådgivere. 

Maud har erfaring med å jobbe med ungdom og voksne preget av en rekke psykiske utfordringer som angst, depressive og post traumatiske lidelser, relasjonsproblemer, justering forstyrrelser, personlighetsforstyrrelser og selvmordstanker. 

Som nyutdannet jobbet Maud ett år som psykologisk rådgiver hos en privat i psykolog i New York. Der praktiserte hun prinsipper fra den humanistiske terapi formen som legger vekt på personlig vekst og ansvar, ekthet, selvbevissthet, og ubetinget positiv aksept. Maud går nå i veiledning hos psykolog Daniel Jonsson. Hun tilbyr kognitiv terapi for ungdom og voksne, kombinert med prinsipper for mentaliseringsbasert terapi, MBT. 

Maud

Samtalen varer i 45 minutter og koster 680kr. Timen betales med Vipps e-faktura. Avbestilling senere enn 24 timer debiteres. Kontakt Maud på mail maud@horgen-jonsson.no, per telefon 408 69 926, eller via denne linken https://horgen-jonsson.no/om-maud/.