Fysioterapi fysio skade idrett vondt skulder rygg kne nakke larvik vestfold fram fotball håndball osteopati akupunktur ultralyd trykkbølge kortison

Timebestilling
Psykolog og psykologiske rådgivere
Det er ikke nok med en inspirerende samtale, det må også skje en forandring ute i hverdagen for å virkelig få utbytte!
Psykolog Daniel Jonsson
Daniel Jonsson er født 1969, bosatt i Stavern og har to barn. Han har jobbet som privatpraktiserende psykolog i mer en 10 år og tilbyr kognitiv terapi for voksne, kombinert med prinsipper for mentaliseringsbasert terapi, MBT. (https://www.kognitiv.no, https://www.mentalisering.no) Daniel holder også foredrag og driver veiledningsprosesser for ledere og personalgrupper.

Han har er utdannet ved Gøteborgs universitet og har sin teoretiske base i psykodynamiske teorier, kombinert med kognitiv metodikk. På senere år har han videreutdannet seg innenfor MBT, mentaliseringsbasert terapi og har gått i veiledning hos psykiaterne/professorene Finn Skårderud og Sigmund Karterud.

Daniel har tidligere jobbet som idrettspsykolog med fokus på mental trening for toppidrettsutøvere, og han har også lang fartstid innenfor barnehage og skole (PPT) der han arbeidet med utredninger, evne- og språktesting samt veiledning til lærere og foreldre. Når han ikke er på jobb er han genuint engasjert som fotballtrener i barnefotballen og han holder seg selv i form med jogging, crossfit og meditasjon.

Daniel Jonsson

Samtalen varer i 45 minutter og koster 1060 kr. Timen betales med Vipps e-faktura. Avbestilling senere enn 24 timer debiteres. Kontakt Daniel på mail Daniel@horgen-jonsson.no, per telefon 412 28 519, eller via denne linken https://horgen-jonsson.no/om-daniel/.

Psykologisk rådgiver Eva Sofie Flølo

Maud har erfaring med å jobbe med ungdom og voksne preget av en rekke psykiske utfordringer som angst, depressive og post traumatiske lidelser, relasjonsproblemer, justering forstyrrelser, personlighetsforstyrrelser og selvmordstanker. Maud liker å fokusere på det positive i mennesker, og veilede dem til å nå sitt maksimale potensial.

Eva Sofie Flølo er født 1995, og opprinnelig fra Bamble i Telemark. Hun flyttet til Larvik Juli 2019, etter å ha gjennomført sin mastergrad i Klinisk og Helse psykologi ved Eötvös Loránd University i Budapest. Foregående gjennomførte hun sin bachelorgrad i psykologi ved Høyskolen i Innlandet, avd. Lillehammer.

Hun har erfaring innenfor arbeid med voksne, ungdom og barn med ulike utfordringer. Blant annet innenfor rus og psykiatri, psykisk utviklingshemning og personlighetsforstyrrelser. De siste årene har hun i hovedsak jobbet med personer som preges av psykiske lidelser som angst, depresjon, spiseforstyrrelse og bipolar lidelse. Samt personer som opplever generelle utfordringer i hverdagen.

Eva

Eva sine interessefelt innenfor psykologien er angstlidelser, sexologi og psykisk helse blant ungdom. Hun har blant annet gjennomført flere foredrag om psykisk helse for ungdom på Thor Heyerdahl videregående skole, og er opptatt av at ungdom skal ha noen å prate med uansett problematikk. Hun har gått i veiledning hos psykolog Daniel Jonsson siden 2019. Hun tilbyr kognitiv terapi for ungdom og voksne, kombinert med prinsipper for mentaliseringsbasert terapi, MBT.

Samtalen varer i 45 minutter og koster 650kr. Timen betales med Vipps e-faktura. Avbestilling senere enn 24 timer debiteres. Kontakt Eva på mail Eva-Sofie@horgen-jonsson.no, per telefon 951 56 683, eller via denne linken https://horgen-jonsson.no/om-eva-sofie/.

Psykologisk rådgiver Maud Østby

Maud Østby er født i 1987 og er oppvokst i Larvik. I 2006 flyttet hun til New York der hun fullførte en bachelor grad i psykologi, etterfulgt av en master i Klinisk Mental Helse Terapi ved Long Island University Post. løpet av studietiden ble hun blant annet tildelt The Presidents award og Rosemary Ungarelli Memorial Award for fremragende akademiske resultater. I tillegg har hun vært et aktivt medlem av Chi Sigma Iota; et internasjonalt akademisk æresamfunn for psykologiske rådgivere. Hun fullførte sin praksis ved poliklinisk rusrehabilitering.

Som nyutdannet jobbet Maud ett år som psykologisk rådgiver hos en privat i psykolog i New York. Der praktiserte hun prinsipper fra den humanistiske terapi formen som legger vekt på personlig vekst og ansvar, ekthet, selvbevissthet, og ubetinget positiv aksept.

Maud flyttet hjem til Norge i 2019 og går nå i veiledning hos psykolog Daniel Jonsson. Hun tilbyr kognitiv terapi for ungdom og voksne, kombinert med prinsipper for mentaliseringsbasert terapi, MBT.

Maud

Samtalen varer i 45 minutter og koster 650kr. Timen betales med Vipps e-faktura. Avbestilling senere enn 24 timer debiteres. Kontakt Maud på mail maud@horgen-jonsson.no, per telefon 408 69 926, eller via denne linken https://horgen-jonsson.no/om-maud/.