Fysioterapi fysio skade idrett vondt skulder rygg kne nakke larvik vestfold fram fotball håndball osteopati akupunktur ultralyd trykkbølge kortison

Timebestilling

Muskel- og skjelettplager er vår hovedkompetanse. Med ulike faggrupper og ulike personligheter har vi verktøyene som skal til for å hjelpe deg.

 Vi prioriterer et godt tverrfaglig samarbeid i klinikken, og slik sørger vi for at våre pasienter får best mulig oppfølging og behandling.


KonTiki Helsepark holder til i Framparken i 2. etasje i hovedtribunen. Her har vi gratis parkering, nye behandlingsrom og fullt utstyrt treningsareal.


Kontakt oss via kontaktskjemaet eller på post@kontikihelsepark.no eller direkte til hver enkelt terapeut.


fysio ellen larvik akupunktur barn gravid fysioterapi

Ellen Amundrød Fysioterapeut Akupunktør

Ellen Amundrød 
ellen@kontikihelsepark.no/900 85 662

Fysioterapeut og Akupunktør. 

Utdannet fysioterapeut ved Proffesjonshøyskolen Metropol, København 2014.

Utdannet i Tradisjonell Kinesisk Akupunktur ved Vestfold Akupunkturskole i 2018. 


Erfaring fra nevrologisk avdeling Kysthospitalet, vikariert på ulike institutter i Larvik og vært en del av teamet ved Frisklivsentralen i Larvik. Har erfaring med skjelett og muskelplager, ny-opererte hofter, kne, skuldre. Trening til Parkinson pasienter (PWR), Aktiv-A instruktør. Jobber mye med manuelle teknikker og øvelser. Som akupunktør har jeg bla erfaring med søvnproblemer, stress, angst, hjertebank, hodepine, allergi, mage-tarm problemer og muskelsmerter. Kurs i Medisinsk akupunktur og NADA Recovery, øreakupunktur. Basseng instruktør via Frisklivsentralen for Muskel og skjelett-plager og for gravide. Gratis tilbud for alle gravide i Larvik kommune.

ultralyd fysio håvard fram larvik håndball fotball idrett skader sport fysioterapi

Håvard Smestad Fysioterapeut Idrettsfysioterapi Ultralyd

Håvard Smestad
haavard@kontikihelsepark.no/454 10 286

Fysioterapeut med videreutdanning i ultralyddiagnostikk. 

Studerer Master i Idrettsfysioterapi

Fysioterapeut for IF Fram Fotball og Larvik Håndball.


Opptatt av idrettsskader, forebygging og diagnostikk av akutte skader.Bruker ultralyddiagnostikk som en del av undersøkelsesmetodikken for å tryggere kunne stille riktig diagnose.  Opptatt av tverrfaglig samarbeid både med de andre på klinikken, men også med å hjelpe videre om dette er nødvendig.


Håvard jobber på Larvik Fysioterapi ut 2022 og har begrenset antall timer.

fysio fysioterapi helfo avtale larvik

Bård Celius Hansen Fysioterapeut HELFO

Baard Celius- Hansen
920 85 856

Fysioterapeut/Gestalt psykoterapeut


Utdannet fysioterapeut fra Høgskolen i Oslo 1997. 

Utdannet gestalt psykoterapeut fra Norsk Gestalt Institutt i Oslo 2002.


 Erfaring fra ortopedisk og nevrologisk avdeling Rikshospitalet og Harstad sykehus.Kvinnehelse, spesielt bekkenplager i svangerskapet. Lang erfaring med nakkesmerter, hodepine og svimmelhet. Triggerpunkt behandling. Spesialfelt: – OMI (ortopedisk medisin), det vil si manuelle behandlingsmetoder. – Psykosomatikk. – Akutte og kroniske lidelser. – Idrettsskader.

1012983_766209876796686_9129682337615267795_n

Eva Hoddø Fysioterapeut Kvinnehelse HELFO

Eva Hoddø


915 97 164 


Eva har hovedfokus på fysioterapi for kvinner. Tilbyr fysioterapi for deg som er gravid, har født eller har andre kvinneplager, som blant annet bekkenbunnssmerter, lekkasje, overaktiv blære, endometriose og underlivsprolaps