Fysioterapi fysio skade idrett vondt skulder rygg kne nakke larvik vestfold fram fotball håndball osteopati akupunktur ultralyd trykkbølge kortison

TimebestillingI de senere år har helseforsikring blitt svært vanlig i Norge. På landsbasis har over 500 000 nordmenn denne type forsikring, enten privat eller gjennom arbeidsgiver. Vi har et veldig godt samarbeid med de fleste forsikringsselskap i Norge som tilbyr denne type forsikring. 


Dette er med på å gjøre det å være pasient hos oss en ryddig og enkel prosess. I de aller fleste tilfellene fakturerer vi forsikringsselskapene direkte, uten at du trenger å legge ut for behandlingen. 


 Det kan i noen tilfeller oppstå forvirring for pasienter når de skal benytte seg av helseforsikringen sin. Kontakt oss gjerne så kan vi veilede deg slik at du får benyttet forsikringen din enkelt hos oss.  


Hvor mange behandlinger du får kommer an på ditt selskap, type forsikringspolise og skade. Noen forsikringsselskap sender denne informasjonen direkte til oss, men dersom dette ikke skjer må du ta med dette når du kommer til oss første gang. Når du har mottatt et saksnummer står du fritt til å ringe oss for å bestille time. 

Gjensidige Fysio Forsikring

Gjensidige Forsikring Fysio

IF Fysio Forsikring

IF Forsikring Fysio

Tryg Fysio Forsikring

Tryg Forsikring Fysio

Storebrand Fysio Forsikring

Storebrand Forsikring Fysio

Sparebank1 Fysio Forsikring

Sparebank1 Forsikring Fysio

vertikal-3

Vertikal Helse Forsikring Fysio