Fysioterapi fysio skade idrett vondt skulder rygg kne nakke larvik vestfold fram fotball håndball osteopati akupunktur ultralyd trykkbølge kortison

Timebestilling

Akupunktur er en behandlingsmetode innenfor tradisjonell kinesisk medisin (TKM).  Behandlingsmetoden, hvor det stikkes tynne nåler i spesifikke punkter, har eksistert i flere tusen år og har vært kjent i Europa siden 1600-tallet. Behandlingen er skånsom, den skal ikke gjøre vondt, men du kan noen ganger kjenne at nålene jobber.  


Vår akupunktør har en treårig TKM utdannelse fra Vestfold Akupunktur skole. Ellen er opptatt av å bruke nålene til å hjelpe kroppen og hjelpe seg selv. Hun bruker akupunkturen enten for seg selv, eller i kombinasjon med fysioterapi og øvelser. 


Akupunkturen kan bla brukes til:

- søvnproblemer

- stress

- allergi,enten via øreakupunktur eller kroppsakupunktur. 3-5 behandlinger pleier å gjøre mye

- modningsakupunktur

- bihulebetennelse

 - muskelspenninger

- hodepine

- avvending, enten fra medikamenter, stoffer, røyk, sukker. 


Modningsakupunktur: fra uke 36 kan nålene hjelpe livmorhalsen å bli mer myk og elastisk og dermed klar for fødsel. Denne formen kan hjelpe den gravide å sove bedre. Studier viser også at de som har fått modningsakupunkturen har kortere fødselsforløp og har færre komplikasjoner under fødsel enn kontrollgruppen som ikke fikk akupunktur. 


oyJ7lsFA